EA-Design Grafische vormgeving

 • Social media en web

  Webdesign

  Een goed ontworpen website, social media post die helpen om uw naamsbekendheid te vergroten. 

  Webdesign
 • Motion Design

  Social media

  Korte uitleganimaties, een kort filmpje voor social media. Neem eens contact op over de mogelijkheden.

  Social media

  Een goede responsive website in jouw huisstijl, social media content die jouw verhaal verspreid, maar ook vindbaar blijven of beter gevonden worden in de zoekmachines, ik kan u daarbij helpen.

  Een hele nieuwe website of een bestaande aanpassen, geen probleem, ik kijk graag met je mee naar het hele plaatje.

  #Wordpress #SEO #socialmediamarketing #socialmediacontent #zoekmachineoptimalisatie #canvatemplates #Elementor #webshop #Ecommerce #animaties #motion design

  Maar wat maakt nu precies een goede website? 

  Responsief Ontwerp: Een goede website past zich naadloos aan op verschillende apparaten: desktop, tablet of smartphone. Responsiviteit helpt voor een goede gebruikerservaring, maar ook voor zoekmachines.

  Snelle Laadtijd:  Een goede website laadt snel, wat ook bijdraagt aan een hogere ranking in zoekresultaten.

  Duidelijke Inhoud:  Een goede website biedt relevante en boeiende inhoud die de interesse van bezoekers wekt en zoekmachines aanspreekt.

  Geoptimaliseerde SEO-elementen: Van titeltags en metabeschrijvingen tot URL-structuren en alt-teksten, een goede website is geoptimaliseerd voor zoekmachines om de vindbaarheid te vergroten.

  Veiligheid en Betrouwbaarheid:  Een goede website maakt gebruik van HTTPS, beveiligingscertificaten en regelmatige updates om de veiligheid te waarborgen en het vertrouwen van gebruikers te vergroten.

  Met deze richtlijnen kun je een website creëren die niet alleen aantrekkelijk is voor gebruikers, maar dus ook voor zoekmachines. Investeer in een goede website en zie hoe je online aanwezigheid groeit! Ik help je graag of neem het geheel uit handen.

  Voorbeelden

  Scroll naar boven